Increasing impact of innovations

For over 30 years a stable partner for subsidy and innovation advice of innovative businesses, research institutes and non-profit organizations.

Subsidy advice

We know the way to grants and funds that allow for acceleration of your innovation projects.

Meet the team

Our experts have the knowhow and passion for technology. Our team of consultants is ready for you.

Impact of projects

We strive for commercial and societal success. TechForce is your partner for much more than funding alone.

Services

We are a partner of innovative organizations in realizing innovation projects with impact. We support the entire roadmap of grants and funding, “from mind to market”. The key steps of this journey are:

 • Subsidy advice and project funding
 • Consultancy
 • Project Management
More about us

Subsidy advice

TechForce fully comprehends the regional, national and international subsidy, grant and funding programs. When we see a match between an innovative idea and an available fund, we start to translate project activities in clear, substantiated and promising funding applications. We offer an effective management and monitoring structure to ensure compliance with administrative obligations and project specific conditions. The job is not over yet once a grant or subsidy has been awarded for you can count on our continued support.

Read more

Consultancy

Whether you have questions of strategic, commercial or legal nature, our consultants will work on solutions that reduce or mitigate risks and unknowns, while building fundamentals for successful innovation. TechForce has the knowhow to develop substantiated plans and business propositions aimed at new markets and introduction of new products and services (very often a combination of both).

Project Management

TechForce supports collaborative projects with their implementation. Our consultants are ‘project-minded’, closely monitor the project’s progress and reach out to partners and stakeholders, while the technical experts can remain focused on the actual project execution. One of our specialties, is the set-up and management of Public Private Partnership (PPP) projects, mostly in international contexts. Based on a strategic business case, these projects achieve great impact on environmental, societal and commercial levels.

TechForce Team

Jeroen Speelman
Director
j.speelman@techforce.nl

Aart den Oudsten
Sr. Project Consultant
a.denoudsten@techforce.nl

Steven Gajadin
Internationaal Project Manager
s.gajadin@techforce.nl

Hans Karreman
Financial Analyst
h.karreman@techforce.nl

René Peters
Project Consultant
r.peters@techforce.nl

Michiel Nijsen
Project Consultant
m.nijsen@techforce.nl

Juanita Hernández González
Consultant European Partnerships
j.hergon@techforce.nl

Alex van Praag
Project Manager Impact Partnerships
a.vanpraag@techforce.nl

John Cheung
Project Consultant
j.cheung@techforce.nl

Han Tiebout
Coordinator Maritime Sustainability
h.tiebout@techforce.nl

Vacature

Junior Project Consultant

Wil jij je financieel-administratieve competenties inzetten ter ondersteuning van projecten met impact in Afrika?

Word jij enthousiast van het helpen opzetten en begeleiden van nieuwe projecten op het vlak van voedselzekerheid, water en circulaire economie?

Solliciteer dan nu voor de veelzijdige functie van

 Junior Project Consultant (32-40 uur)

Door het verwerven van financiering en het opzetten en managen van partnerships draagt TechForce Projects BV (TFP) actief bij aan duurzame impact en groei van het MKB in ontwikkelingslanden. Met een compact team in Nederland worden veel grote samenwerkingsprojecten, waaronder Publiek Private Partnerships (PPP), opgezet, geïmplementeerd en actief gemanaged. Als Junior Project Consultant ga je bij TechForce Projects BV aan de slag met de financieel-administratieve kant van internationale samenwerkingsprojecten in opkomende markten (vooral Afrika). Hierbij zal je actief financieel-administratieve informatie opvragen bij project partners en hun ondersteunen bij budgettaire en administratieve vraagstukken. Een sterk financieel inzicht en gevoel voor cijfers is benodigd voor het overzichtelijk beheren van gemaakte kosten van partners en derden ten behoeve van audits en rapportage aan financiers van de projecten. Dit is een belangrijk onderdeel van het werk.

Naast het begeleiden van bestaande projecten, zul je ook betrokken worden in het opzetten van nieuwe projecten. Hiervoor zul je financieringsmogelijkheden gaan analyseren. Als die zijn gevonden, ga je samen met collega’s aan de slag om projectvoorstellen en subsidieaanvragen te formuleren met een solide financiële onderbouwing van budgetten en cash flows waarmee je publieke en private investeerders weet te overtuigen van de noodzaak tot financiering. Hierbij weet je goed de impact en de commerciële business case van het project te positioneren.

Onder begeleiding van ervaren collega’s werk je toe naar het beheren en uitbreiden van een eigen projecten portefeuille. Vanwege de grote zelfstandigheid en vrijheid maar ook door de nauwe samenwerking met collega’s en projectpartners, maak je een snelle persoonlijke ontwikkeling door. Dat biedt de mogelijkheid om in aanraking te komen met diverse facetten van projectontwikkeling en uitvoer: van initiatie en plannen uitwerken tot en met projectmanagementondersteuning en financiële rapportage. Hierbij ontstaat voortdurend de mogelijkheid om  kennis te delen en te sparren met collega’s en projectpartners om tot de beste resultaten te komen en bij te kunnen dragen aan de verdere uitbouw van onze succesvolle formule.

Jouw profiel

 • Je bent een starter of hebt zelfs al enige relevante werkervaring,
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige of economische richting,
 • kennis en inzicht op financieel gebied, basiskennis over boekhouding en bedreven in Excel,
 • analytisch ingesteld, sterke oplossingsgerichtheid en kunnen plannen op scenario’s,
 • serieuze interesse in ontwikkelingsvraagstukken met zowel een commerciële als sociale impact,
 • uitstekende schriftelijke (EN) en mondelinge (NL en EN) uitdrukkingsvaardigheden,
 • gedreven en enthousiast, in staat om deelnemers in samenwerkingsverbanden te motiveren.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Opvragen en verwerken van financieel-administratieve informatie bij Nederlandse en buitenlandse project partners en hun ondersteunen bij budgettaire en administratieve vraagstukken: 30%
 • Inrichten en beheren van projectadministraties inclusief nauwkeurige registratie van gemaakte kosten van partners en derden: 20%
 • Opstellen van financieel-administratieve rapporten ten behoeve van audits en rapportages aan financiers van de projecten: 20%
 • Analyseren van budgetten, kostenoverzichten en cash flows en de positionering daarvan in onze projectvoorstellen en subsidieaanvragen: 10%
 • Voorbereiden, schrijven en aanvragen van financiering voor projecten: 20%

Wat wij bieden

Je vindt bij ons datgene wat je van een gedreven organisatie mag verwachten: inspiratie, uitdaging, een informele sfeer, samenwerking en kennisdeling. Een goed salaris, een collectieve pensioenregeling en uiteraard ruimte voor ambitie en het verder ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Wij zijn een flexibel en resultaatgericht team en zijn al lange tijd gewend om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Zo kunnen wij onze projecten optimaal uitvoeren, creëren wij een goede balans tussen werk en thuis en blijven wij succesvol met elkaar.

Over TechForce Projects BV

TechForce Projects BV (TFP) is een Nederlandse consultancy gevestigd in Hilversum. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van financieringsaanvragen zowel op projectniveau als op bedrijfsniveau. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten en project partners omtrent de ontwikkeling en introductie van nieuwe product-service combinaties in nieuwe of bestaande markten. Hierbij leggen wij onze FOCUS op de volgende 5 kernaspecten:

 • Financieel: het ontwikkelen van projectplannen en business plannen ten behoeve van financieringsaanvragen (met name subsidies);
 • Operationeel: het uitvoeren van (inter)nationaal projectmanagement;
 • Commercieel: het ontwikkelen van business case scenario’s waarmee de commerciële haalbaarheid kan worden aangetoond;
 • Upscaling: het in een vroege fase in kaart brengen van opschalingsmogelijkheden gebaseerd op gedetailleerde market assessments;
 • Strategie: het opzetten van (inter)nationale partnerships met bedrijven, overheden en stichtingen.

TFP is voornamelijk actief in opkomende markten. Samen met multidisciplinaire teams in dynamische business environments (lokaal, Nederlands, internationaal) implementeren wij duurzame oplossingen o.a. op het gebied van voedselzekerheid, water en circulaire economie die bijdragen aan commerciële impact voor de lokale private sector en social impact in het lokale ecosysteem.

TFP (2017) is een zusterbedrijf van TechForce Innovations BV (1998) dat al veel ervaring heeft opgedaan met het managen en begeleiden van verschillende technologieprojecten en publiek-private samenwerkingen in opkomende markten.

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor het beheren van projectadministraties van internationale duurzaamheidspartnerships? Dan nodigen we je graag uit om je brief met CV te mailen aan j.speelman@techforce.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen op telefoonnummer 035-6229658 of voornoemd emailadres.

Vacature

Junior Project Consultant

Wil jij je financieel-administratieve competenties inzetten ter ondersteuning van projecten met impact in Afrika?

Word jij enthousiast van het helpen opzetten en begeleiden van nieuwe projecten op het vlak van voedselzekerheid, water en circulaire economie?

Solliciteer dan nu voor de veelzijdige functie van

 Junior Project Consultant (32-40 uur)

Door het verwerven van financiering en het opzetten en managen van partnerships draagt TechForce Projects BV (TFP) actief bij aan duurzame impact en groei van het MKB in ontwikkelingslanden. Met een compact team in Nederland worden veel grote samenwerkingsprojecten, waaronder Publiek Private Partnerships (PPP), opgezet, geïmplementeerd en actief gemanaged. Als Junior Project Consultant ga je bij TechForce Projects BV aan de slag met de financieel-administratieve kant van internationale samenwerkingsprojecten in opkomende markten (vooral Afrika). Hierbij zal je actief financieel-administratieve informatie opvragen bij project partners en hun ondersteunen bij budgettaire en administratieve vraagstukken. Een sterk financieel inzicht en gevoel voor cijfers is benodigd voor het overzichtelijk beheren van gemaakte kosten van partners en derden ten behoeve van audits en rapportage aan financiers van de projecten. Dit is een belangrijk onderdeel van het werk.

Naast het begeleiden van bestaande projecten, zul je ook betrokken worden in het opzetten van nieuwe projecten. Hiervoor zul je financieringsmogelijkheden gaan analyseren. Als die zijn gevonden, ga je samen met collega’s aan de slag om projectvoorstellen en subsidieaanvragen te formuleren met een solide financiële onderbouwing van budgetten en cash flows waarmee je publieke en private investeerders weet te overtuigen van de noodzaak tot financiering. Hierbij weet je goed de impact en de commerciële business case van het project te positioneren.

Onder begeleiding van ervaren collega’s werk je toe naar het beheren en uitbreiden van een eigen projecten portefeuille. Vanwege de grote zelfstandigheid en vrijheid maar ook door de nauwe samenwerking met collega’s en projectpartners, maak je een snelle persoonlijke ontwikkeling door. Dat biedt de mogelijkheid om in aanraking te komen met diverse facetten van projectontwikkeling en uitvoer: van initiatie en plannen uitwerken tot en met projectmanagementondersteuning en financiële rapportage. Hierbij ontstaat voortdurend de mogelijkheid om  kennis te delen en te sparren met collega’s en projectpartners om tot de beste resultaten te komen en bij te kunnen dragen aan de verdere uitbouw van onze succesvolle formule.

Jouw profiel

 • Je bent een starter of hebt zelfs al enige relevante werkervaring,
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige of economische richting,
 • kennis en inzicht op financieel gebied, basiskennis over boekhouding en bedreven in Excel,
 • analytisch ingesteld, sterke oplossingsgerichtheid en kunnen plannen op scenario’s,
 • serieuze interesse in ontwikkelingsvraagstukken met zowel een commerciële als sociale impact,
 • uitstekende schriftelijke (EN) en mondelinge (NL en EN) uitdrukkingsvaardigheden,
 • gedreven en enthousiast, in staat om deelnemers in samenwerkingsverbanden te motiveren.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Opvragen en verwerken van financieel-administratieve informatie bij Nederlandse en buitenlandse project partners en hun ondersteunen bij budgettaire en administratieve vraagstukken: 30%
 • Inrichten en beheren van projectadministraties inclusief nauwkeurige registratie van gemaakte kosten van partners en derden: 20%
 • Opstellen van financieel-administratieve rapporten ten behoeve van audits en rapportages aan financiers van de projecten: 20%
 • Analyseren van budgetten, kostenoverzichten en cash flows en de positionering daarvan in onze projectvoorstellen en subsidieaanvragen: 10%
 • Voorbereiden, schrijven en aanvragen van financiering voor projecten: 20%

Wat wij bieden

Je vindt bij ons datgene wat je van een gedreven organisatie mag verwachten: inspiratie, uitdaging, een informele sfeer, samenwerking en kennisdeling. Een goed salaris, een collectieve pensioenregeling en uiteraard ruimte voor ambitie en het verder ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Wij zijn een flexibel en resultaatgericht team en zijn al lange tijd gewend om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Zo kunnen wij onze projecten optimaal uitvoeren, creëren wij een goede balans tussen werk en thuis en blijven wij succesvol met elkaar.

Over TechForce Projects BV

TechForce Projects BV (TFP) is een Nederlandse consultancy gevestigd in Hilversum. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van financieringsaanvragen zowel op projectniveau als op bedrijfsniveau. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten en project partners omtrent de ontwikkeling en introductie van nieuwe product-service combinaties in nieuwe of bestaande markten. Hierbij leggen wij onze FOCUS op de volgende 5 kernaspecten:

 • Financieel: het ontwikkelen van projectplannen en business plannen ten behoeve van financieringsaanvragen (met name subsidies);
 • Operationeel: het uitvoeren van (inter)nationaal projectmanagement;
 • Commercieel: het ontwikkelen van business case scenario’s waarmee de commerciële haalbaarheid kan worden aangetoond;
 • Upscaling: het in een vroege fase in kaart brengen van opschalingsmogelijkheden gebaseerd op gedetailleerde market assessments;
 • Strategie: het opzetten van (inter)nationale partnerships met bedrijven, overheden en stichtingen.

TFP is voornamelijk actief in opkomende markten. Samen met multidisciplinaire teams in dynamische business environments (lokaal, Nederlands, internationaal) implementeren wij duurzame oplossingen o.a. op het gebied van voedselzekerheid, water en circulaire economie die bijdragen aan commerciële impact voor de lokale private sector en social impact in het lokale ecosysteem.

TFP (2017) is een zusterbedrijf van TechForce Innovations BV (1998) dat al veel ervaring heeft opgedaan met het managen en begeleiden van verschillende technologieprojecten en publiek-private samenwerkingen in opkomende markten.

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor het beheren van projectadministraties van internationale duurzaamheidspartnerships? Dan nodigen we je graag uit om je brief met CV te mailen aan j.speelman@techforce.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen op telefoonnummer 035-6229658 of voornoemd emailadres.

Funding

TechForce is your partner for applying subsidies, grants and other funding solutions for your innovative projects. Funding is often a prerequisite for make your innovations ready for market introduction and increase its impact.

Take advantage of our experience in applying for funds for research, development and demonstration projects, collaborative projects, strategy projects, export and foreign investment projects, organizational innovations or studies. There are funding opportunities for every step in innovation. Our team is ready to explore the funding opportunities for your innovations and analyze how plans can be made concrete for specific funding schemes.

Read more about popular funding schemes and our approach

International impact

TechForce is active in many countries as a project partner. The map here shows a sample of our divergent international project around the globe, in which we have always aimed to increase impact.

By clicking the balloon, you can find more information about the project.

Do you also have interest in starting a new international project? Would you like to know more about one of our existing projects? Please reach out to us, so we can explore opportunities.

Read more

About TechForce

Since 1987 TechForce is a partner for subsidy and innovation advice of innovative businesses (start-up, SME and multinational), knowledge institutes and non-profit organizations. TechForce focuses on achieving concrete results within the journey of developing new technologies and partnerships. We immerse ourselves in new technology, business and organizational approaches. Through this in combination with our knowledge of regional, national and international funding schemes, we pursue to develop winning projects. We reap appreciation from our clients, collaborative partners and donors.

Read more about our knowledge, experience and vision

Contact


TechForce Innovations BV
Visiting address: Koninginneweg 32 BG
1217 LA  Hilversum | The Netherlands

Postal address: P.O. Box 1157
1200 BD  Hilversum | The Netherlands
E-mail: info@techforce.nl

Telefoon: +31 35 622 96 60