Kansen voor West subsidie? TechForce verhoogt uw scoringskans

Kansen voor West biedt verschillende programma’s die zich richten op de bevordering van de economische en sociale concurrentiekracht. Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in één van de vier Randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) dan kunt u mogelijk beroep doen op één van de subsidies uit het . TechForce Innovations helpt u met de aanvraag en verhoogt uw scoringskansen.

   Voor elke ontwikkelingsfase
   Vrijblijvend adviesgesprek
   No cure, no pay
Neem contact op

Wat is Kansen voor West?

Kansen voor West is een samenwerkingsverband van de vier Randstadprovincies, Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland én de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Deze steunpunten van de Randstad hebben in een samenwerkingsverband een programma gemaakt om de regionale economie in de Randstad een innovatie-impuls te geven. Dit wordt gedaan door het verstrekken van subsidies aan het bedrijfsleven in de regio. Het programma wordt hoofdzakelijk gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). In totaal is €237 miljoen toegekend aan Kansen voor West 3 programma (€200 miljoen vanuit EFRO en €37 miljoen vanuit Rijksfinanciering).

De voorwaarden van de subsidie

 

Kansen voor West richt zich op zes doelstellingen. Om kans te maken op de financiering moet de aanvraag in ieder geval gericht zijn op één van de volgende pijlers:

 • Innovatie
 • Energie-efficiëntie
 • Hernieuwbare energie
 • Energiesystemen
 • Circulaire economie
 • Duurzame stedelijke ontwikkeling

Kansen voor West zal uw aanvraag beoordelen. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, kunt u via het EFRO-webportaal een subsidieaanvraag indienen.

Neem contact op

Openstellingen

Het programma wordt vier jaar lang twee keer per jaar opengesteld. Voor informatie over de actuele openstellingen kunt u de website van Kansen voor West raadplegen. Bij elke openstelling ziet u onder meer:

 • De maximale bijdrage
 • het subsidiepercentage
 • het vigerend beleid

Daarnaast kent het programma drie soorten instrumenten.

 • Subsidies
 • leningen en participaties
 • voucher-regelingen

Behoeft u meer informatie over de instrumenten, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Over TechForce Innovations

TechForce is sinds 1987 een stabiele partner van een breed scala aan innovatieve bedrijven. Van start-up en MKB tot aan grote multinationals, kennisinstellingen en non-profit organisaties voor subsidie- en innovatieadvies. TechForce is resultaatgericht en staat voor het realiseren van technologische innovatie en samenwerking. Door ons te verdiepen in vernieuwende technologie, business- en organisatiemodellen. Met onze kennis van regionale, Nederlandse en Europese subsidies en financieringen kunnen we kansrijke projecten ontwikkelen. We worden alom gewaardeerd door opdrachtgevers, samenwerkingspartners en financiers.

Neem contact op
123movies
embed map in gmail

Contact

Graag maken wij kennis met u. Vul het onderstaande formulier in en een van onze WBSO specialisten neemt contact met u op.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact met ons op:

Email: info@techforce.nl
Telefoon: 035 622 96 60