Vergroot de impact van innovaties

Al meer dan 30 jaar een stabiele partner van innovatieve ondernemingen, kennisinstellingen en non-profit organisaties voor subsidie- en innovatieadvies.

Subsidie-advies

We weten de weg naar subsidies en financieringen die het mogelijk maken om uw innovaties te versnellen.

Even voorstellen

Onze experts beschikken over kennis en passie voor techniek. Ons team van consultants staat voor uw klaar.

Impact van projecten

TechForce gaat voor commercieel én sociaal-maatschappelijk succes. Uw partner voor meer dan financiering alleen.

Dienstverlening van TechForce

Wij zijn partner voor innovatieve partijen in het realiseren van innovatieprojecten met impact. Wij ondersteunen het gehele subsidie- of financieringstraject, “from mind to market”.  De belangrijkste schakels daarin zijn:

  • Subsidiebemiddeling en projectfinanciering
  • Consultancy
  • Projectmanagement
Lees meer over ons

Subsidiebemiddeling

TechForce kent het regionale, nationale en internationale subsidie- en financieringslandschap als geen ander. Bij een match tussen innovatie-idee en financieringsregeling vertalen wij de projectactiviteiten in heldere, onderbouwde en kansrijke aanvragen. Voor het goed en efficiënt naleven van administratieve verplichtingen en specifieke voorwaarden bieden wij een effectieve management- en monitoringsstructuur. Onze dienstverlening stopt dan ook niet na verlening van een subsidie.

Lees meer

Consultancy

Of het nu gaat om strategische, bedrijfseconomische of juridische vraagstukken, onze consultants werken aan oplossingen die onzekerheden verkleinen en stevige fundamenten leggen voor succesvolle innovatie. TechForce heeft de expertise om voor nieuwe markten en nieuwe producten of diensten (en veelal combinaties hiervan) gefundeerde plannen en business proposities te ontwikkelen.

Projectmanagement

TechForce ondersteunt samenwerkingsprojecten bij de uitvoering. Onze consultants zijn projectgeoriënteerd, bewaken de voortgang en schakelen met partners en stakeholders, zodat de technische experts zich kunnen blijven richten op de inhoud. Één van onze specialismen is het opzetten en managen van Publiek Private Partnership (PPP) projecten in Nederland en daarbuiten. Op basis van een strategische business case bereiken deze projecten impact op sociaal-maatschappelijk en commercieel niveau.

TechForce Team

Jeroen Speelman
Director
j.speelman@techforce.nl

Aart den Oudsten
Sr. Project Consultant
a.denoudsten@techforce.nl

Steven Gajadin
Internationaal Project Manager
s.gajadin@techforce.nl

Hans Karreman
Financial Analyst
h.karreman@techforce.nl

René Peters
Project Consultant
r.peters@techforce.nl

Sasâ Marinić
Project Consultant
s.marinic@techforce.nl

Adriaan Aalberts
Finance
finance@techforce.nl

Vacature

Voor het faciliteren van de groei van onze dynamische organisatie, waarin wij met veel uiteenlopende partners werken, zoeken wij naar een financieel specialist met een behoorlijke handigheid in ICT. Deze Financial Analyst wordt een ‘backbone’ in onze organisatie voor het verzamelen, structureren en verwerken van financiële data van onze partners en derde partijen, het maken van (projectgerelateerde) prognoses en analyses, en voorbereiden van periodieke kostenrapportages.

In een compact team worden veel grote samenwerkingsprojecten, waaronder Publiek Private Partnerships (PPP), opgezet, geïmplementeerd en actief gemanaged. Als Financial Analyst speel je een actieve rol in deze projecten, waarin we een beroep doen op jouw veelzijdige capaciteiten, zoals:
• jouw gedrevenheid om actief informatie op te vragen bij project partners en hun te ondersteunen bij financieel-administratieve vraagstukken;
• jouw financiële inzichten voor het overzichtelijk beheren van gemaakte kosten van partners en derden, geschikt voor audits en rapportage aan financiers van de projecten;
• jouw analytisch vermogen voor interpretatie van cijfers en positionering daarvan in onze project voorstellen en subsidieaanvragen.

In deze functie zal je tevens betrokken worden in het interne bedrijfsproces, waarbij we in eigen beheer werken met financiële management software.

Kortom, een functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en mogelijkheid tot snelle persoonlijke ontwikkeling op veel vlakken.
Wat wij vragen
• HBO werk- en denkniveau
• 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
• Kennis en inzicht op financieel gebied, basiskennis over boekhouding en zeer bedreven in Excel
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, service- en klantgericht
• Accuraat en integer
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Gedreven en enthousiaste teamplayer

Wat wij bieden
Wij bieden een professionele en inspirerende werkomgeving in een resultaatgericht team met ruimte voor ambitie en het verder ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Je zult veel samenwerken met onze Project Consultants voor het opzetten en beheer van de projecten, waarbij een grote mate van vrijheid bestaat in het invullen van de functie en het organiseren van je werkzaamheden. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden tot winstdeling.

Over TechForce
TechForce is al ruim 30 jaar een partner voor bedrijven en organisaties in het opzetten en managen van projecten en het verkrijgen van subsidies, kredieten, overheidsopdrachten en andere vormen van financiering voor projecten. Specialisme is het aanvragen van technologie subsidies en het begeleiden van R&D projecten voor een groot aantal innovatieve bedrijven in Nederland. Ook voeren wij het project management van een aantal grote internationale samenwerkingsprojecten, waarin bedrijven, kennisinstellingen, overheden en NGO’s werken aan innovatieve oplossingen voor voedsel en water gerelateerde problemen in ontwikkelingslanden.

TechForce heeft een bijzondere positie verworven in de technologiesector, omdat zij naast ruime expertise van subsidieregelingen, werkt vanuit een ruime ervaring in het zelf leiden van succesvolle samenwerkingsprojecten. Klanten worden niet alleen bijgestaan bij het aanvragen van subsidies of andere financieringen, maar TechForce begeleidt ook de technische, commerciële en administratieve aspecten van R&D-projecten. Door deze gedegen aanpak scoren de door ons begeleide projecten goed, wat op haar beurt leidt tot hoge waarderingen bij instanties en klanten in binnen- en buitenland. Bij onze klanten vertaalt dat zich in een hoge successrate, lage overhead en een inspirerende en constructieve samenwerking.

Interesse? Dan nodigen we je graag uit om je brief met CV te mailen.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen Speelman op telefoonnummer 035-6229658 of reageer via de email (j.speelman@techforce.nl).

Subsidies en Financiering

TechForce is uw partner voor het aanvragen van subsidies of andersoortige financiering voor uw innovatieve projecten. Financiering is vaak allesbepalend om uw innovaties snel naar de markt te brengen en de impact te vergroten.

Maak gebruik van onze ervaring met het aanvragen van subsidies voor onderzoeks-, ontwikkel- en demonstratieprojecten, R&D samenwerkingsprojecten, strategieprojecten, internationalisatie, organisatie-innovatie en/of studies. Voor elke ontwikkelingsfase liggen er mogelijkheden. Ons team staat klaar om de mogelijkheden voor uw innovaties en andere plannen te onderzoeken en te benutten.

Lees meer over populaire subsidies en onze aanpak

Internationale impact

Op de kaart hiernaast ziet u aan welke uiteenlopende internationale projecten wij een bijdrage hebben geleverd, veelal al door het aanvragen van een subsidie of financiering, het uitvoeren van project management taken en specifieke consultancy.

Klik op een ballonnetje voor meer info over het project.

Heeft u ook interesse in een internationaal project? Wilt u meer over een project weten? Neem dan, natuurlijk vrijblijvend, contact met ons op!

Neem contact op

Over TechForce

TechForce is al sinds 1987 een stabiele partner van innovatieve ondernemingen (start-up, mkb en multinational), kennisinstellingen en non-profit organisaties voor subsidie- en innovatieadvies. TechForce is resultaatgericht en staat voor het realiseren van technologische innovatie en samenwerking. Wij verdiepen ons in nieuwe technologie, business- en organisatiemodellen. Hiermee kunnen we, met onze kennis over regionale, Nederlandse en Europese subsidies en financieringen, scorende projecten ontwikkelen. Wij oogsten daar brede waardering mee bij opdrachtgevers, samenwerkingspartners en geldverstrekkers.

Lees meer over onze kennis, ervaring en visie

Contact

Graag maken wij kennis met u. U bent van harte welkom!

TechForce Innovations BV

Bezoekadres: Koninginneweg 32 BG, 1217 LA  Hilversum
Postadres: Postbus 1157, 1200 BD  Hilversum
E-mail: info@techforce.nl

Telefoon: 035 622 96 60